Keresés
Termékek

JOGI NYILATKOZAT

 

FIGYELEM!


KÉRJÜK LÁTOGATÓINKAT, HOGY INTERNETES OLDALAINK HASZNÁLATÁT MEGELŐZŐEN OLVASSÁK EL VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEINKET!
AMENNYIBEN VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEINKKEL NEM ÉRT EGYET, KÉRJÜK, NE HASZNÁLJA INTERNETES ÁRUHÁZUNKAT!Személyes adatok
Regisztráció esetén Ön olyan információkat közöl ezeken az oldalakon, amelyekkel az Ön személye azonosítható. Ön elfogadja, hogy ezeket az információkat a Copy-Trio Kft.  internetes Adatvédelmi Nyilatkozatának és a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően kezeli. A Copy-Trio Kft. semmilyen felelősséget nem vállal a hibás adatokból eredő félreértésekért.

Egyéb internetes kapcsolatok
A jelen oldalakról lehetőség nyílik más, külső internetes oldalakra való csatlakozásra. Az ezen oldalakról nyíló kapcsolódási lehetőségek nem tartoznak az Copy-Trio Kft. jogkörébe. A Copy-Trio Kft. ezen további, külső internetes oldalak áttekintésére nem köteles és nem is áll módjában, így azokért az oldalakért, vagy azok esetlegesen elítélhető tartalmáért felelősséget nem vállal. A fentiekből következően az ilyen oldalak, illetve a rajtuk fellelhető információk, szoftverek, termékek vagy más anyagok az Copy-Trio Kft. által jóvá nem hagyottak, ezekért, illetve a felhasználásukból származó bármilyen nemű kellemetlenségért nem vállal felelősséget. Bármilyen, a saját oldalakat elhagyó kapcsolat megtekintése kizárólag a felhasználó saját felelősségére történik.

Garancia


Termékeinket a gyártók által biztosított, a Fogyasztóvédelmi Törvényben előírtakkal összhangban lévő jótállási feltételekkel hozzuk forgalomba. A garancia időtartama termékenként más és más lehet. Amennyiben a termék garanciális időn belül, üzemszerű használat mellett meghibásodik, úgy a hiba elhárítására a gyártók által kijelölt szervizek, vagy egyes esetekben szakszervizünk áll rendelkezésre.

A jótállást kizáró tényezők

A számlán, vagy az azonosító cimkéken történő bármely szabálytalan javítás, törlés, átírás vagy valótlan adatok bejegyzése a jótállás érvénytelenségét vonja maga után. Megszűnik a jótállási kötelezettség, ha a meghibásodás az alábbi okok miatt következik be: nem rendeltetésszerű használatból eredő kár, amely lehet baleset, szerencsétlenség, helytelen tárolás, nem megfelelő üzemeltetés, rongálás, külső beavatkozás. Erős napsugárzás, nedvesség, elemi kár (villámcsapás, túlfeszültség) vagy bármilyen mechanikus sérülés miatt bekövetkezett károsodás. Illetéktelen szerviz, illetve magánszemély beavatkozása által okozott károsodás. A termékek szakszerűtlen kezelése a jótállás elvesztésével jár.

A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mailen az
iroda@copytrio.hu címen, vagy a 425-2501 telefonszámon. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli.

 

Adatvédelmi nyilatkozat

 

Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

Adatkezelés nyilvántartási száma NAIH-54725/2012.

  

Vegyes rendelkezések


Az Copy-Trio Kft. jogosult a fenti feltételek tartalmát naprakész állapotba hozni, azt bármikor módosítani. Tanácsoljuk, hogy a jelen oldalakat időről-időre ismét tanulmányozza át, hogy a mindig időszerű, Önre kötelező erejű információk birtokában legyen.


Az oldalon fellelhető valamennyi kép illusztráció. A termékek a valóságban eltérőek lehetnek.